Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

FacebookFacebook TwitterTwitter G+G+

Kurssit ja tilaustuotteet

Coffea tarjoaa palveluja myös yrityksille ja yhteisöille. Toimitamme tuotelahjoja sekä tilauksesta suurempia kahvi-, tee- tai suklaatuotteita, valmistustarvikkeita sekä kahvikoneita.

Järjestämme kursseja ja maistiaisia, myös räätälöidysti tilaajan tarpeiden mukaan. Kursseja voidaan järjestää Coffean tiloissa (pääsääntöisesti aukioloaikojen ulkopuolella) tai yrityksen omissa tai muissa tiloissa sopimuksen mukaan.

Kahvikurssi

Kurssilla perehdytään kahvin alkuperään, käsittelyyn ja valmistukseen, sekä opetellaan maistelemaan erilaisia kahvilaatuja Cupping-tekniikalla. Kesto n. 1 t.

Kotibaristakurssi

Kurssi sisältää tietoa kahvista, keskustelua kotilaitteista ja espressokoneen puhdistamisesta, espresson valmistamista ja espressolaatujen maistelua, sekä maidonvaahdotusta. Kesto n. 1,5 t.

Lahjakortit

Meiltä saat myös lahjakortin haluamallesi summalle. Sen voit ostaa kaupasta tai tilata yhteydenottolomakkeella, jolloin lähetämme siitä sinulle laskun ja sovimme yhdessä lahjakortin toimittamisesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähköposti: info@coffea.fi, puh. 045-1299 191

 

Cupping eli kahvimaistelukurssi Coffeassa. Kuva Jere Anttila.Cupping eli kahvimaistelukurssi Coffeassa. Kuva Jere Anttila.